Συχνές Ερωτήσεις

Σύμφωνα με τον νόμο 489/76, η ασφάλιση των χερσαίων οχημάτων κατά τρίτων (Σωματικές βλάβες/ Υλικές ζημιές) είναι υποχρεωτική. Η έκδοση του συμβολαίου γίνεται μόνο με την προπληρωμή των ασφαλίστρων, όπως έχει διαμορφωθεί από το νόμο 4261/14.

Εμπιστευτείτε τους διαμεσολαβητές  του ImSure, για την ασφάλισή σας.

Γνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η προσωπική επαφή σε σημαντικά ζητήματα όπως είναι η εξασφάλιση μίας ήρεμης ζωής, η ImSure σας προσφέρει τον προσωπικός σας ασφαλιστή. Έναν επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις να σταθεί στο πλευρό σας σε κάθε δύσκολη στιγμή που θα παρουσιαστεί.

Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν σαν εφόδιο την πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφαλιστική αγορά, με πρώτο γνώμονα, τον πελάτη.

Ο τρόπος ασφάλισης είναι απλός και γρήγορος. Εσείς πληκτρολογείτε τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας, επιλέγετε από την αναζήτηση τον ασφαλιστή που θέλετε να συνεργαστείτε, συμπληρώνετε τα πεδία με τα στοιχεία σας, και το συντομότερο δυνατόν ο συνεργάτης μας θα σας τηλεφωνήσει ή θα σας συναντήσει από κοντά εξηγώντας όλα τα προσφερόμενα πακέτα ασφάλισης. 

Αναζητήστε τώρα τον προσωπικό σας ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Διασφαλίζουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας στις κορυφαίες ασφαλιστικές της αγοράς. Εσείς πληρώνετε μόνο το ασφάλιστρο, όλα τ’ άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Μπορείτε να πληρώσετε με έως και 12 άτοκες δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Όλοι μας οι συνεργάτες διαθέτουν GPRS POS για την διευκόλυνση των συναλλαγών.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες που διαμεσολαβούμε παρέχουν φιλικό διακανονισμό. Η γρήγορη αποζημίωση είναι σημαντική δέσμευση προς εσάς.

Ο χρόνος αποζημίωσης μειώνετε σημαντικά όταν η ασφαλιστική εταιρία είναι εντός του φιλικού διακανονισμού. Πλέον το μεγαλύτερο πλήθος των ασφαλιστικών εταιριών είναι μέσα στο σύστημα του διακανονισμού, με σημαντικά ωφέλει για την ταχύτητα της αποζημίωσης.

Η ΑΑΔΕ , το Υπουργείο Μεταφορών και οι ασφαλιστικές εταιρίες πλέον έχουν όλα τα στοιχεία για την διασταύρωση των ασφαλισμένων οχημάτων. Σε περίπτωση που σε αυτοματοποιημένο έλεγχο της ΑΑΔΕ βρεθεί το όχημα ανασφάλιστο, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, αλλά και κυρώσεις στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Αποφύγετε το πρόστιμο για ανασφάλιστο όχημα, παίρνοντας προσφορά από εμάς.

Πλέον οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν όλα τα στοιχεία των οχημάτων στο “Ελληνικό Κέντρο Πληροφοριών”. Μέσω του ιστότοπου hic.gr, μπορείτε να ελέγξετε εάν το συμβόλαιο σας είναι ενεργό.

Ενημερώνεστε συνεχώς εάν το όχημα σας είναι ασφαλισμένο, για την προσωπική σας εξασφάλιση. Πλέον η ασφάλιση είναι άμεση, και η διαδικασία απλή.