Η εταιρεία μας

Η εταιρία ImSure δραστηριοποιείται στον κλάδο των ασφαλειών, και πιο συγκεκριμένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, από το 1978, το γραφείο μας παρέχει πρωτοποριακά προϊόντα, με επίκεντρο τον ασφαλισμένο.

Γνωρίζοντας τον ανταγωνιστικό κλάδο που διαμεσολαβούμε, το 2019 αποτελεί ορόσημο για την εταιρία μας, καθώς ενεργοποιείται εμπορικά η νέα μας καινοτόμος web εφαρμογή μέσω του site μας. Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον υποψήφιο ασφαλισμένο, να βρει εύκολα και γρήγορα τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της αρεσκείας του, να κατανοήσει την ασφαλιστική αγορά, αλλά και να νιώσει την έννοια της ασφάλισης, όπως την είχαμε οραματιστεί κατά την ίδρυση του γραφείου μας.

Συνεργαζόμαστε μόνο με ασφαλιστικές εταιρίες της “πρώτης γραμμής” παρέχοντας στους ασφαλισμένους μας, τα προϊόντα που χρειάζονται. Μέσω παροχής καινοτόμων υπηρεσιών προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και τα τρία μέρη που ενεργούν στην διαδικασία ασφάλισης.

Οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες έχουν από τους μεγαλύτερους δείκτες αποθεματικών στην Ελληνική αγορά, εγγυώμενες την κάλυψη των προϊόντων τους. Εμείς από πλευράς μας “ελέγχουμε” την διαδικασία πάντα εγγυώμενοι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δραστηριοποιούμαστε στους περισσότερους ασφαλιστικούς κλάδους, όπως είναι οι κλάδοι Χερσαίων Οχημάτων, Πυρός, Ζωής και Υγείας, Αστικής Ευθύνης (Ιδιωτικής και Επαγγελματικής), Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, Βιομηχανικών Κινδύνων, Μεταφοράς Εμπορευμάτων.

Όλα μας τα ασφαλιστικά προϊόντα παραμετροποιούνται στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στον σύγχρονο καταναλωτή, και εναρμονισμένα με όλες τις υφιστάμενες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές νομοθεσίες.

Με δυναμική προς το μέλλον, πολυετή πείρα και σε βάθος κατανόηση των αναγκών, το γραφείο μας σας προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην ασφαλιστική σας κάλυψη.

Γνωρίστε μας.